Berlingske virksomheder
Hun er kendt for velvære og eksklusive cremer. Nu afslører dokumenter dystre sider af dansk kosmetikdronnings forretning
9/23/2023Marianne Tromborg er landskendt for sine eksklusive hudplejeprodukter. Mindre kendt er hun for de dramatiske konflikter og retssager, der i de seneste år har udspillet sig i skyggen af hende og ægtefællen Tim Schyberg.
Ukraineres opholdstilladelse i Danmark udløber om et halvt år – nu kommer arbejdsgivere med markant opråb til regeringen
9/22/2023Ukrainere, der har fået opholdstilladelse i Danmark, står til at skulle forlade landet senest om et halvt år. Arbejdsgivere kommer med opråb til regeringen om at lade dem blive. 
Milliardbøde rammer igen gigant efter årelangt tovtrækkeri
9/22/2023EU-Kommissionen har fredag genudstedt en milliardbøde, som ellers tidligere var blevet underkendt af en domstol, til chipgiganten Intel.
Hasteopdatering fra Apple: Opdatér alt dit udstyr straks
9/22/2023Tre alvorlige sikkerhedshuller er blevet fundet, og hackere er allerede i gang med at bruge dem. Apple udsender derfor hasteopdatering – men det kræver, at du sørger for selv at opdatere dit Apple-udstyr.
Kæmpe overraskelse: Gigantisk spilhandel kan alligevel gå igennem
9/22/2023De britiske konkurrencemyndigheder åbner døren for alligevel at sige ja til, at Microsoft bliver den nye ejer af successpil som »Call of Duty« og »World of Warcraft«, efter at softwaregiganten er kommet med en række indrømmelser.
Kina har lukket for nøgleingredienser i chip, elbiler og solceller
9/22/2023Kinesisk forbud mod at sende de vigtige ædelmetaller gallium og germanium ud af landet er effektivt. Eksporten i august var nede på nul.
Populær ai-tjeneste klar med nyt værktøj: »Ekstremt detaljerede og præcise« billeder
9/22/2023Den populære chatrobots »billedsøster«, Dall-E, bliver koblet til ChatGPT til oktober – men kan kun bruges af dem, der betaler abonnement. Lige nu opdateres alle de store chat- og billedrobotter.
Novo Nordisk prøver lykken igen – vil have offentligt tilskud til supersælgende vægttabsmedicin i Danmark
9/22/2023Novo Nordisk har endnu en gang søgt Lægemiddelstyrelsen om offentligt tilskud til selskabets supersælgende vægttabsmedicin Wegovy i Danmark. Denne gang sker det dog til en »meget begrænset gruppe« af patienter, nemlig patienter, som er har forsøgt at tabe sig det seneste år uden held og er indstillet til vurdering af, om de skal have en fedmeoperation.
Han er blevet døbt »Hard-Kåre«: Nu udpeger han manden, som han mener er årsagen til, at han ikke er topchef i Novo Nordisk
9/22/2023Kåre Schultz har oplevet mere, end de fleste danske erhvervsfolk kan drømme om. Han har stået i spidsen for både Danmarks næststørste medicinalselskab og verdens største producent af kopimedicin. Han har tilmed fået sit eget tilnavn, »Hard-Kåre«. Men der var et drømmejob, han aldrig fik, selvom det var tæt på. I en ny erindringsbog giver han sin version af årsagen. 
Boeing forventer, at flysalget snart vokser markant: En femtedel af alle nye fly skal til Kina
9/21/2023Den amerikanske flygigant Boeing opjusterer det globale flysalg som følge af den voksende indenrigstrafik i Kina.