Berlingske virksomheder
»Dubai er jo ikke bandlyst i vores spalter« – chefredaktør går i rette med kritik af Laudrup-fyring
9/24/2022Det er ikke dobbeltmoralsk, når Politiken vælger at fyre Brian Laudrup, siger Politikens chefredaktør. Det er på trods af, at avisen selv gav plads til en Dubai-annonce, dagen før samarbejdet med den tidligere fodboldspiller blev afbrudt.
Jan fra Dragør har gennemlevet et utal af kriser, men den her er den vildeste: »Jeg har sgu ikke tid til at dø endnu«
9/23/2022Gaskunderne i Dragør bliver hårdt ramt af de høje energipriser, men der er ingen håndsrækning på vej fra regeringen. Borgerne er »sindssygt hårdt presset«, fortæller borgmesteren, og en ældre dragørgenser har aldrig oplevet noget lignende.
EUs datavagthund går til domstolen: Europol skal slette indsamlede oplysninger
9/23/2022Det er ikke i orden, at EU har givet politisamarbejdet lov til alligevel at beholde personlige data om folk, der ikke har nogen forbindelse til kriminalitet, siger EUs datavagthund, der vil have opbakning fra EU-Domstolen.
SAS-chef har fem vigtige opgaver i efteråret: Så langt er vi fra at redde selskabet
9/23/2022SAS er under konkursbehandling, arbejder på at få omkostningerne drastisk ned og på at finde nye ejere til det skandinaviske luftfartsselskab, som kom helt skævt ud af coronapandemien. Simon Pauck, selskabets danske chef, giver en status på, hvor langt SAS er fra at være reddet ud af de store økonomiske vanskeligheder.
Pas på: Det vrimler med MitID-svindlere lige nu
9/23/2022Hackere forsøger at udnytte forvirringen ved skiftet fra NemID til MitID ved blandt andet at sende fupbeskeder og fup-sms'er. Man skal derfor passe ekstragodt på for tiden.
Lønposen kommer frem i utide – store virksomheder vil hjælpe under inflation
9/23/2022Ifølge Fagbladet 3F gør flere store danske virksomheder nu en ekstraordinær indsats for at hjælpe deres medarbejdere mere under den historisk høje inflation.
Tyskernes næste store problem i energikrisen er manglende eller dyrere toiletpapir
9/23/2022Det sluger store mængder energi at producere toiletpapir. En stor producent er allerede gået konkurs, og andre sætter nu priserne op.
Norges milliardærliste er sprængt – der er ikke plads til alle
9/23/2022Aldrig før har så mange nordmænd været milliardærer som nu. 37 flere er kommet til det seneste år, så nu er der ikke plads på top 400-listen til dem alle.
»Det er fuldstændig dobbeltmoralsk« – Politiken gav annonceplads til Dubai-rejser, dagen før avisen fyrede Laudrup for at promovere byen
9/22/2022Politiken afbrød sit samarbejde med Brian Laudrup, fordi »det ikke er foreneligt med den kampagne, han deltager i lige nu«. Dagen før havde Politiken bragt en annonce, der promoverer netop Dubai, og den beslutning deler vandene.
Datatilsynet: Det er ulovligt at bruge Googles analyseværktøj uden ekstraforanstaltninger
9/22/2022Det meget brugte Google Analytics er i strid med EUs databeskyttelsesregler og sender data til USA, hvor de er i fare for at ende i forkerte hænder. Derfor kan værktøjet ikke benyttes lovligt uden videre.