Business internet
Hvordan endte Pandora-milliardær skulder ved skulder med en tryllekunstner og falsk læge anklaget for lejemord?
9/25/2022Den danske smykkerigmand René Sindlevs amerikanske biotekhåb Enochian er i dyb krise. Firmaets topforsker er fængslet og risikerer dødsstraf efter anklager om at have bestilt et lejemord. Men alligevel bakker anerkendte amerikanske videnskabsfolk op om forskerens ideer. Er det muligt på én gang at være både charlatan, forbryder og geni?
Brevkassen: Kan skilsmisse være den eneste udvej i en skattesag?
9/25/2022I denne uges brevkasse behandler advokat Allan Ohms et indlæg om en større skattesag, hvor skilsmisse kan vise sig at være den eneste løsning på problemet.
Sådan skyder du genvej i et glohedt jobmarked
9/25/2022Millioner har verden over sagt deres job op under The Great Resignation, mens virksomhederne skriger på arbejdskraft. Jeg tog selv en beslutning, som både virksomheder og jobsøgende kan lære af.
Monica og Magnús havde is i maven og fik afslag på 15 procent. Efter flere år med overbud og lynhandler har køberne taget magten på boligmarkedet
9/25/2022Magnús Bjarnason og Monica Nielsen ville være helt sikre på deres huskøb. Derfor forhandlede og tænkte de i en måned, inden de underskrev kontrakten. Et scenario, der ville have været helt urealistisk for bare et år siden, hvor boligmarkedet buldrede derudad.
Lad os spare på energien – så der også er plads til gløgg, julelys og varmelamper
9/25/2022Skal vi ikke, når vi ser nogen drikke et glas gløgg i varmelampens skær på en af cafeerne i København, tænke, at vedkommende måske blot tager en ferie fra mørket, kulden og de enorme energiregninger. Sådan kommer vi gennem vinteren.
Så meget dyrere er det blevet at finansiere den samme bolig – eller så meget mindre kan du købe for
9/25/2022Renterne har kun kendt én vej i år: opad. Det betyder, at den samme gennemsnitlige bolig er blevet markant dyrere at finansiere med realkreditlån. Læs om stigningen for gennemsnitlige huse og lejligheder i henholdsvis hele landet og i hovedstaden – alternativt, hvor meget mindre boligjægere har at købe for.
Teleselskaber gør det gratis at ringe og skrive til Iran
9/25/2022Uroligheder i Iran får 3 og Oister til at gøre opkald og sms'er til landet gratis. Telia overvejer det samme.
Energiselskab lukker telefoner efter storm af opkald
9/25/2022Nye betalingsordninger får mange kunder til at kontakte energiselskaberne. Andel Energi kan ikke følge med.
Sådan er boligmarkedet lynhurtigt gået fra sælgers til købers marked
9/25/2022Nedslag i boligpriserne indvarsler en nedtur for prisniveauet på ejendomsmarkedet. Lige nu er der sket en vending med stigende nedslag, som boligkøberne får for at sætte deres underskrift på købsaftalerne. Se nedslagene i alle landets kommuner.
Lad os takke de store fonde for deres forskel
9/24/2022Næste gang du oplever en enestående virksomhed eller institution med social succes i vores samfund, så spørg hvor pengene kommer fra. Det er noget af en øjenåbner.