Business internet
Europa er nødt til at sikre adgangen til kritiske råvarer. Vores fremtid afhænger af det
9/23/2023Adgangen til strategisk vigtige råstoffer har op gennem historien været afgørende for økonomisk udvikling og velstand. Hvis Europa skal opnå strategisk uafhængighed, styrke sin økonomiske konkurrenceevne og opfylde klimaambitionerne, kræver det sikre forsyninger af de råvarer, der er blevet essentielle i dette århundrede.
Vi skal ikke begå flere fejl. Vi skal begå intelligente fejl
9/23/2023Det er utroligt menneskeligt. Alligevel hader de fleste af os at fejle. Det kan være harmløst. Det kan have katastrofale konsekvenser. Men fejl har også potentialet til at føre til forbedringer og nye opdagelser, vi ikke ville ønske at være foruden. Men hvordan bliver vi bedre til at fejle og lære af det, når det kan gøre så ondt? En ny måde at forstå fejl på giver måske svaret.
Privatøkonomisk brevkasse: Sådan påvirker de nye ejendomsvurderinger familieoverdragelser af fast ejendom
9/23/2023Privatøkonomisk brevkasse: Allan Ohms følger op på sidste uges spørgsmål om 15-procentreglen og de nye ejendomsvurderinger. 
Betalingsappen MobilePay var ramt af tekniske problemer
9/23/2023Den populære betalingsapp MobilePay var ude af drift lørdag eftermiddag. Nedbruddet varede omkring en time
Boligpriserne i København kan falde med op til 10 procent efter højere boligskat
9/23/2023Især lejligheder i hovedstadsområdet står til at få en højere samlet boligskat i 2024. Og når skatten er højere, har købere råd til mindre. Se, hvordan det forventes at ramme priserne. 
Nye boligskatter spænder ben for førstegangskøbernes lånemuligheder
9/23/2023Det bliver sværere at få en fod ind på ejerboligmarkedet, når de nye boligskatter træder i kraft fra nytår, og muligheden for at opnå skatterabat bortfalder. Førstegangskøbere må indstille sig på, at de kan låne markant mindre – eller at der skal forhandles hårdt om prisen.
Hun er kendt for velvære og eksklusive cremer. Nu afslører dokumenter dystre sider af dansk kosmetikdronnings forretning
9/23/2023Marianne Tromborg er landskendt for sine eksklusive hudplejeprodukter. Mindre kendt er hun for de dramatiske konflikter og retssager, der i de seneste år har udspillet sig i skyggen af hende og ægtefællen Tim Schyberg.
Ukraineres opholdstilladelse i Danmark udløber om et halvt år – nu kommer arbejdsgivere med markant opråb til regeringen
9/22/2023Ukrainere, der har fået opholdstilladelse i Danmark, står til at skulle forlade landet senest om et halvt år. Arbejdsgivere kommer med opråb til regeringen om at lade dem blive. 
Rentemeldinger fra USA sender danske aktier ned
9/22/2023Det danske aktiemarked reagerer negativt på dystre meldinger fra USA. 
Business-update: Metalboss går til angreb på Mette Frederiksen: »Det er et brud med den danske model«
9/22/2023En skarp kritik af statsministerens lønplan, nervøse boligejere, der kimer ejendomsmæglere ned i Gentofte og et vokseværk i det offentlige forbrug. Det er blot nogle af emnerne i dagens Business-update.