Internettet udvikler sig med enorm hastighed. Først anvendtes hovedsageligt statiske HTML sider, herefter blev der tilført dynamik i kraft af JavaScript og endelig er Server systemerne genindført (ASP & PHP) for at kunne fremstille robuste og fuldkomne applikationer på internettet! 

Derfor er kravene skærpet i dag, såfremt man ønsker at lave dynamiske, alsidige og fleksible WEB-sites - det er uundgåeligt at anvende databaser og meget andet godt. Data4u har derfor sat sig ind i ASP.NET, ASP, ADO, RDS, DHTML, JavaScript, VBasic, CSS, XML, SOAP, eBiz/eCommerce, B2B, B2B2C, COM+, MTS, ActiveX og naturligvis selve HTML. På server siden har vi bedst kendskab til IIS 6/7. 

Data4u er således mere til den underliggende forretningslogik, end lay-out og design. Et godt eksempel herpå er opbygningen og vedligeholdelsen af SKATs hjemmeside, hvor SKAT selv står for designet:

Der er også følgende offentlige sider i SKAT regi:

Der er også leveret en del interne systemer til SKAT, herunder editor4u som anvendes til internt udviklet CMS system, samt de fleste faciliteter til intranet & extranet. Kontrol informations system (Kinfo) er det også blevet til. De seneste systemer er udviklet under Microsoft .NET's løsningskoncept og involverer bl.a. WEB SOAP services, multithreading, avancerede XML løsninger til bogforlag m.v.

Den hjemmeside som du er på lige nu, er også kreeret via editor4u teknologi.

Endelig findes herunder nogle eksempler på WEB-sites som Data4u har stået for - det skal for en ordens skyld nævnes at der er tale om lav-budget Sites:

Endelig nogle såkaldte koncept sites (bliver måske til noget i den retning en skønne dag)